HORACI

JUBILAT

Taller intensiu i intens, Sóc Teatre, ha sigut una experiència enriquidora, em vaig definir com una ceba, anava traient capes, sentin, a mi i els meus, companys, crec que facis o no teatre s'hauria de provar, a mi m'ha obert algunes portes, salut i amor, companys.

MAX

ACTOR

L’experiència Sóc Teatre és un petit viatge per les emocions pròpies guiat per quatre grandíssimxs professionals.

CARLA

PERIODISTA I GESTORA CULTURAL

Per mi ha estat l'experiència més bonica que he viscut en formació de teatre. Entre tots els del grup vam generar una energia molt única, gairebé familiar, que ens va obrir a compartir emocions, riure, plorar, abraçar de veritat, i a prendre consciència de qui som realment i què volem. La proposta d’exercicis de cos, moviment, coordinació, relació amb l'espai, interpretació, a més de les molt necessàries sessions de ioga, han estat eines per veure parts de mi que desconeixia. Us vull donar les gràcies per obrir les portes d'aquests cursos a tothom i posar en valor l’essència de les persones. 

Abracem-nos més! si us plau. 

EUGÈNIA

MESTRA D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA ESPECIALITAT MÚSICA

Aquell divendres, dissabte i diumenge a l'Intensiu Sóc Teatre amb vosaltres... Alba, Horaci, Òscar, Aurora, Àsia, Ester, Betty, Flor, Lluís, Gae, Maria, Miriam, jo i allò nostre tan genuí i tan humà.

Em va encantar poder riure amb vosaltres, plorar amb vosaltres, jugar amb vosaltres, abraçar-vos, parlar-vos, escoltar-vos i estimar-vos. I ara el que vull i necessito és que ens retrobem un altre dia per recordar de nou tot allò, tan bonic i màgic, que vam viure.

Tots nosaltres som teatre, tots nosaltres som persones.

XÈNIA

ESTUDIANT

Per a mi, l'intensiu Sóc Teatre ha estat un viatge d'auto coneixença i alhora un espai basat en la lliure expressió i en el no-judici que m'ha fet sentir còmode des del primer minut.
Quina experiència

tan màgica i tan sana...i que bonic poder-ho compartir amb persones que brillen amb llum pròpia.

MIRIAM

CREATIVA

PUBLICITARIA

Tuve la oportunidad de hacer

el curso intensivo con Lluis, Alba y Oscar el pasado mes

de mayo. No sería capaz de describir lo que aprendí.

Pero sobretodo lo que viví y sentí. Siempre he huido de las técnicas que relacionan nuestro persona con el actor, pero aquel fin de semana

me di cuenta que todos llevamos una máscara. Y que es necesario descubrirnos, ir a la esencia, a lo más puro para luego poder crecer con el cuerpo y la voz. Por eso, no importa si alguien nunca ha hecho teatro o si lleva años dedicándose a actuar.

Lo que pasó entre aquellas 4 paredes fue magia

y todos tenemos derecho

a ella.

ELSA

ADMINISTRATIVA I PROFESSORA DE CASTELLÀ

Un dia em vaig adonar que he de retrobar-me amb la bèstia que hi ha dins meu. No sé quan la vaig perdre, no sé quan la vaig ofegar... però sé que ens retrobarem. Ho faré a través del teatre, no sóc del món del teatre, no en tinc una formació sòlida, però ho faré perquè és la meva opció vital.

"Sóc teatre és un espai de trobada, de vida, de veritat i de sensibilitat compartida on el teatre és l'eina principal", és un espai per

retrobar-me amb la

meva bèstia.

AURORA

MESTRESSA DE CASA

L'aprenentatge a l'intensiu va ser increïble.

Comparteixes intensament totes les hores amb persones fascinants (els teus companys).

Els professors t'ensenyen a endinsar-te al teu potencial interpretatiu compartint experiències entre rialles, plors i... Molt més!!

Una experiència veritablement sorprenent.

ELI

PSICÒLOGA

SÓC TEATRE em va ajudar a treure a la llum una part de mi, l'alegria, ...a contactar amb la meva Veritat, ...a captar la veritat dels altres i sentir-me més units a ells. I a més, com a sorpresa, ...vaig sentir com a nivell físic el meu cor s'obria...i sabeu un secret?...jo sé que no sols va ser una cosa física...