IMG_5062.png

SÓC

TEATRE

INTENSIU

OBERT A TOTHOM

Durant un cap de setmana i amb una duració de 20 hores repartides entre divendres a la tarda, dissabte i diumenge, SÓC TEATRE és un intensiu on primer de tot ens aproparem a què som. Jugarem a fer el camí cap a nosaltres mateixos. Amb eines diverses, bàsicament des del teatre, però no només, ens aproparem a què cadascú de nosaltres pugui identificar i reconèixer què vol dir Ser qui Sóc. Cadascú de nosaltres posseeix un tresor que té a veure amb la seva singularitat, amb el seu recorregut íntim, amb allò que és només seu, amb allò que el fa singular. Però el món en què vivim ho fa tot perquè no trobem el mapa. Aleshores, com s'hi arriba? Existeix de veritat aquest tresor?

Veure's a un mateix i veure a l'altre. Un camí doble que en realitat és part d'un sol viatge. Farem un seguit d'exercicis que ens ajudaran a despertar la nostra sensibilitat, la nostra expressivitat, amb els ulls oberts i amb els ulls tancats explorarem les nostres emocions siguin quines siguin, ens acollirem els uns als altres sense jutjar-nos. El punt de partida serà sempre el cos i la seva expressivitat. La paraula i la seva connexió veritable amb nosaltres també serà molt important. Farem exercicis que ens mostrin què vol dir parlar des del nostre fons. La meditació i el Ioga també seran eines decisives. Després de la feina feta finalitzarem el dia amb una sessió de Yin Ioga  per fer que tot això que remourem i descobrirem arreli en el nostre cos. El Ioga ens ajudarà a canalitzar totes les emocions que haguem pogut sentir deixant-ho anar al llarg de la sessió.


Sempre fent camí per abraçar la més absoluta veritat del nostre Ser. No hi haurà competició, tots sortirem guanyant i ens exposarem a la resta del grup des del nostre personatge. Polirem tot el que sigui innecessari, serà senzill i bonic despullar-nos de tot l'esforç acumulat que ens allunya del fet natural d'estar vius.

IMG_5242.png

ESPAIS

DE DISSABTE

OBERT A TOTHOM

Un taller en format de tres hores, dissabte al matí, on trobaràs diferents eines per treballar el cos, la veu, la gestió de les emocions, l’observació de l’altre, la respiració i el teatre. Un laboratori per descobrir les inimaginables possibilitats expressives del cos.

 

D’una manera senzilla, establirem un aprenentatge a l’abast de tothom de tot allò que hem anat recollint al llarg dels nostres recorreguts professionals i personals. Oferirem el coneixement específic de matèries perquè sentis que pots descobrir-te expressant les teves capacitats particulars. L’expressivitat de la veu, per exemple si has de parlar en públic, si vas a una entrevista de treball, si t’agrada cantar... explorarem les infinites possibilitats que tenim de comunicar a través del cos, a partir de com ens movem, com gesticulem i com caminem. Jugarem amb l’expressivitat de la paraula, llegirem textos en veu alta, llegirem poesia i farem alguna escena de teatre. Ens esforçarem per sentir que totes aquestes matèries tenen molt a veure amb qui som i ho centrarem a que sigui un espai de veure com ens relacionem amb els altres. Veure a l’altre, escoltar a l’altre, empatitzar amb l’altre, acollir a l’altre per, finalment, Ser amb l’altre.

 

 

Acabarem el taller amb una sessió de Ioga Nidra (tècnica de meditació i relaxació profunda) que ens ajudarà a transitar en aquest nou camí d’aprenentatge.